Welkom op de 20ste Kunststoffen beurs!

We kijken er met zijn alleen natuurlijk naar uit wanneer op 26 en 27 september de ganse kunststof industrie zijn beste beentje voor zet op de 20ste(!) Kunststoffen beurs in Veldhoven. Hier vindt u de crème-de-la-crème van wat de Nederlandse- en in iets mindere mate Belgische- en Duitse industrie te bieden hebben op het vlak van kunststof en rubber verwerking. Op zo’n beurs mag OBINION niet ontbreken en dat doen we dan natuurlijk ook niet.

 

 

We staan ook nu weer in de Dommelhal (de tent) waar we een dwarsdoorsnede (niet letterlijk) van ons programma tonen voor zover dat mogelijk is op een stad van 3 x 4 meter. Naast onze producten en recycle oplossingen kunt u voor het eerst ook eens kennismaken met onze automatiseringsspecialisten. Een nouveauté dus! Neem geen tekeningen mee maar maak gerust een afspraak.

Wie zonder tijdverlies meteen wil doorlopen naar OBINION kan van tevoren registreren maar verplicht is het niet. Dit jaar worden tijdens presentaties actuele thema’s belicht zoals circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, en kostprijsbesparing. Alle reden om massaal naar Veldhoven af te reizen!

 

Kunststoffen 2018 wordt gehouden bij het NC Conference Centre Koningshof, De Locht 1 in Veldhoven van 9.30 tot 17 uur. Uw bezoek aan onze stand met nummer 179 wordt zeer gewaardeerd onder andere met onze beurs aanbieding en de lekkerste koffie.

 

Van harte welkom op 26 of 27 september aanstaande!