Heatlock

Heatlock, is een internationale producent van hotrunner systemen met hoofdkantoor in Hong Kong, China. De onderneming is eigendom van de Zweedse oprichter. Heatlock produceert al meer dan 30 jaar hotrunner systemen en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in Azië, Amerika en Europa ontwikkeld. In Europa heeft HeatLock een technologie- en support centrum even buiten Frankfurt.

Onze belangrijkste locatie, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd, is sinds jaren in Guangdong China. Van hieruit kan HeatLock uitstekende service aanbieden zowel op het gebied van producten, support-service, snelle levertijden en uitstekende kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen, aangezien alles in China wordt gemaakt onder ons strikte internationaal management en kwaliteitscontrole.

Global Call Service

De gereedschapmaker is moet garanderen dat de matrijs naar behoeven werkt. Het Global Call principe van Heatlock werkt als uw uitgebreide technologie concept dat de gereedschapmaker ondersteunt, waar ook ter wereld. We zorgen dat de dimensies juist zijn en helpen bij de installatie en de proefspuitingen. Daarom geeft HeatLock op haar producten een wereldwijde garantie volgens zijn algemene voorwaarden. Heatlock partners zijn toegewijd om elke Global Call klant te helpen alsof het bedrijf een eigen, oorspronkelijke klant is. HeatLock partners geven deze service zolang de matrijs operationeel is.

Ons huidige assortiment omvat een uitgebreid programma van enkelvoudige aanspuitbussen tot naaldafsluiters en open aanspuitbussen, verdeler systemen tot complete voorbedrade hot half systemen in combinatie met onze eigen temperatuur regelaars.

Wij verzorgen zeer gedetailleerde mold-flow simaulties, afhankelijk van de eisen van uw product. Onze partners zijn Moldex of Sigmasoft.