Over OBINION

OBINION is leverancier van een uitgebreid scala aan machines, apparatuur, services en diensten aan de kunststofverwerkende industrie. Samen met de klant kijken we kritisch naar het productieproces. Daarbij zoeken we naar mogelijkheden om de operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd de productiekwaliteit en -capaciteit te optimaliseren.

Optimaliseren

Verouderde productiemethoden, machines en apparatuur staan een optimaal productieproces in de weg. Veelvoorkomende handelingen kunnen worden geautomatiseerd, wat al snel resultaten in effectiviteit, kwaliteit en kosten biedt.

Operationele kosten kunnen bovendien zwaar drukken op de bedrijfsresultaten. Door efficiënter om te gaan met mensen, middelen en beschikbare tijd, kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Sinds 2005 ondersteunt OBINION zijn klanten bij dit proces en kijkt kritisch mee naar de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Onze producten

Met een uitgebalanceerd productprogramma en gerichte diensten biedt OBINION een compleet pakket voor een bedrijfstak waar kosten en efficiëntie meer dan ooit een belangrijke rol spelen.

De omvang van het productprogramma is inmiddels een van de meest uitgebreide in de industrie. Een programma dat zorgvuldig is samengesteld op basis van kwaliteit, duurzaamheid en de laagst mogelijke aanschaf- en operationele kosten.

Het omvat onder andere spuitgietmachines, extruders, blaasgietmachines, randapparatuur zoals drogers, koelunits, materiaaltransport, maalmolens en robots en meer recentelijk complete recycle-installaties voor kunststof, rubber en zelfs metalen.

Wat doen we nog meer?

OBINION levert meer dan producten. Ook training en certificering zijn een belangrijk deel van onze dienstverlening. Optimalisatie van productieprocessen kan alleen worden gerealiseerd als werkmethoden, vaardigheden en apparatuur zorgvuldig zijn geïntegreerd.

Door productieprocessen nauwgezet te analyseren en bij te stellen of aan te passen, kan een optimalisatie van 30 % of meer worden gerealiseerd, zonder grote financiële investeringen. We helpen hiermee zowel grote als kleinere bedrijven, zonder de aandacht voor de productie uit het oog te verliezen.

Waar staan we voor?

OBINION staat voor toewijding, duidelijk omschreven doelen, een hoog serviceniveau en de wil om verwachtingen te overtreffen. Tevreden klanten tevreden houden met betaalbare apparatuur en betrouwbare diensten. Kennis van zaken en doen wat is toegezegd.

Concurrerend, snel, gemakkelijk en effectief: dat is OBINION!