Multitech

Multitech Machinery is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verticale precisie spuitgietmachines, horizontale LSR-spuitgietmachines en horizontale tweeledige spuitgietmachines. Het richt zich op speciale injectiemachines en biedt geïntegreerde oplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1994 en de fabriek in Shajing van Shenzhen werd gebouwd en in gebruik genomen in september 2002. Deze fabriek beslaat momenteel een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter en heeft meer dan 200 werknemers; ingenieurs en senior technici zijn goed voor 50%. Inmiddels is een ​​nieuwe fabriek van 30.000 vierkante meter gebouwd in Dongguan voor uitbreiding van de productie.  Multitech Machinery is in het bezit van ISO9001-certificering en CE-certificering. In 2013 werd het een National High-Tech Enterprise. Multitech Machinery heeft wetenschappelijke beslissingsbevoegdheid en management van wereldklasse. Met de beste teams op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, productie, service en marketing, maakt het de meest professionele machines en profileert het zich als wereldwijd leider van speciale spuitgietmachines.

Wetenschappelijk onderzoek

Multitech heeft veel geavanceerde machinemateriaal, waaronder diverse CNC-machinecentra en inspectieapparatuur. Het heeft een onderzoeksteam met meer dan 30 personen, 40% van hen heeft meer dan 10 jaar industriële ervaring en 15% meer dan 20 jaar. Met deze elites behoort onze producttechnologie altijd tot de beste in de industrie.

Tijdens de productontwikkeling hecht Multitech veel belang aan het verbeteren van toepassingen en functies om klanten meer efficiëntie en meer gemak te bieden. Het bedrijf inspecteert zorgvuldig elk proces in ontwerp, fabricage, inspectie, installatie, foutopsporing en after-sales-service. Het heeft nu een maandelijkse output van meer dan 100 machines. De versnelling van het onderzoek naar nieuw product en de toename van de productlancering brengen Multitech een stabiele leidende positie op de binnenlandse markt. Ondertussen wint Multitech steeds meer aan populariteit op de wereldmarkt. Het leiderschap is gebouwd op basis van kwaliteit. In de beschavingsevolutie van China, de wereld en de mens, presenteren concurrerende producten geïntegreerd met de wijsheid van Multitech oneindige kracht! Uitstekende bedrijfscultuur, goed management, perfecte kwaliteit en een uitstekende service verstevigen de unieke charme van Multitech Machinery Ltd !

Marketing service

Multitech heeft een jaarlijkse capaciteit van meer dan 1.000 spuitgietmachines en kan zelfstandig grote machines van 500 ton produceren. Op basis van geluidsprestaties en hoogwaardige services zijn de producten doorgedrongen in de belangrijkste binnenlandse markten en worden ze veel gebruikt in auto’s, elektronica, connectoren, 3C-producten en andere branches. Ondertussen heeft Multitech Machinery LTD. Een netwerk van agenten in meer dan tien landen gevestigd en wordt het een van de meest potentiële grote fabrikanten in China. Multitech gelooft ​​in “samenwerking en wederzijdse voordelen”. Klantgerichtheid betekend een goede after-sales service, technische ondersteuning en een effectieve informatiedienst. Bovendien biedt MultiTech complete oplossingen, hanteert een wetenschappelijk dienstverleningssysteem en biedt MultiTech diensten met toegevoegde waarde aan.

Toekomst

Met het oog op de toekomst zal Multitech onderzoek en innovatie intensiveren. MultiTech zal meer kwalitatief hoogwaardige machines bouwen, diensten uitbreiden en werken aan continue verbetering.