Jwell

Shanghai Jwell Machinery Co, Ltd. is een van de grootste fabrikanten van plastic extrusie machines in China. De productiehallen van Jwell hebben een totale oppervlakte van 7.000.000 vierkante meter en bestaan uit 5 onderdelen welke zijn gevestigd in Jiading district in Shanghai, waar het hoofdkantoor van het bedrijf is gelokaliseerd, Zhoushan City in Zhejiang Province, Taicang City en Liyang City in Jiangsu Province en Dongguan City in Guangdong Province. Het bedrijf heeft meer dan 2.200 medewerkers, ongeveer 480 technici en de daarbij behorende managers. Dankzij de hoogwaardige onderzoeks- en ontwikkelingsprocessen, ervaren elektrische en mechanische ingenieurs, geavanceerde bewerkingsbases en gekwalificeerde werkplaatsen van het bedrijf, levert Jwell jaarlijks meer dan 2.000 geavanceerde extrusie lijnen. Jwell onderhoudt nauwe relaties met gespecialiseerde bedrijven, grote werkmaatschappijen en warmtebehandelings- en nitreerwerkplaatsen.

Belangrijke producten van Jwell: diverse extrusie lijnen van kunststof buis, met inbegrip van grote diameter PE / PVC dubbelwandige corrosie buis extrusie lijn, grote diameter PE / PVC vaste wandbuis extrusie lijn, PP-R / PEX / PE-RT koel / warmwater buis extrusie Lijn, PA / PE / PVC enkelwand golfplaat extrusie lijn; diverse extrusie lijnen van kunststof profiel; diverse plastic  plaat extrusie lijnen; spinning van chemische garens; microcomputer gestuurde automatische blaasvorm machines; plastic hulp recycling lijnen; diverse enkel-dubbel schroef- en vaten extruders; T-die; zeefwisselaars; walsen en robots.

Jwell importeert regelmatig, vanuit het uitgebreide internationale leveranciersbestand, hoogwaardige precisie apparatuur zoals NC draaibanken en CNC-freesmachines uit Korea, Japan, enz.  Jwell Machinery Co.Ltd. is in het bezit van IS09001 en 2008 certificaat voor kwaliteitsmanagementsysteem en streeft het principe  “ZERO-DEFECT” na. Jwell geeft kwaliteitscontrole, productiecontrole, marketing en after-sales service een hoge prioriteit.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van plastic extrusie machinerie productie, onderscheid Jwell Machinery Co. Ltd. zich door uitgebreide kennis op het gebied van extrusie en ervaringen op het gebied van metaalbewerking. Systematisch verzamelt Jwell ervaring van productie processen, machine toepassingen, leren de nieuwste technologie van kunststof extrusie en garanderen wij hoge kwaliteit productie onder de norm van CE-certificering, IS09001 en 2008. Met de uitbreiding van het werkgebied hebben is de Shanghai Jwell Installation and Services Co, Ltd opgericht om de kwaliteit en de after-sales service van onze producten te waarborgen, zodat we aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen en Jwell Machinery Co. Ltd. zich als betrouwbare zakenpartner kan presenteren.

“Jwell” en “Jin Hailuo” zijn beiden gerenommeerde handelsmerken geworden. Met de toepassing van geavanceerde technologie en levering van uitstekende kwaliteit, heeft Jwell Machinery Co. Ltd. zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op deze markt.  Jwell heeft door het zelfstandig creëren van toonaangevende technologieën meer dan 30 nationale octrooien behaald. Veel van onze producten brachten prijzen en eerbewijzen van de relevante nationale afdelingen, zoals National Important New Products; Hoge en Nieuwe Technologie Ondernemingen enz.  Jwell is niet alleen marktleider op de  Chinese markt, maar exporteert ook producten naar meer dan 20 landen en regio’s zoals Egypte, Rusland, Polen, Nederland, België, India, Turkije, Brazilië, Peru, Iran, Roemenië, enz.  Om de overzeese markt uit te breiden heeft Jwell Machinery Co. Ltd. sinds 2008 commerciële vertegenwoordigers in Nederland, Egypte, India en Turkije gedelegeerd. Jwell Machinery Co. Ltd waardeert haar klanten en hanteert als filosofie dat de enige manier waarop Jwell verder stappen kan maken afhangt van het succes van haar klanten. Wij geloven in ijver en innovatie, en nemen kwaliteit, eerlijkheid en transparantie als belangrijke uitgangspunten op in het beleidsplan. Ons bedrijf zal doorlopend de producten gekwalificeerd houden en de after-sales service optimaal uitvoeren. Daarnaast blijft Jwell streven naar het leveren van kwalitatief betrouwbare en geavanceerd producten en richten wij ons op het verlenen van maximale service voor onze cliënten.