Genox

Een andere fabrikant in het programma van OBINION is Genox. Genox is een samentrekking van Generating Oxygen, met als duiding: zorgen voor een beter milieu. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid assortiment recycle-apparatuur voor kunststof, rubber, metaal en elektronisch afval.

Door middel van uitgebreide tests, feedback van klanten en distributeurs en nauwe samenwerking met Europese technische partners wordt voortdurend gewerkt aan verbetering van de systemen om optimaal te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. Genox-apparatuur biedt efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen.

 

Installaties

Recyclinginstallaties die kunststoffen vermalen, wassen en drogen, zijn het belangrijkste onderdeel van het Genox-assortiment. Enkel-as-shredders, dubbel-as-shredders, maalmolens, wasinstallaties, ontwateringcentrifuges en andere componenten kunnen naar wens worden gekozen en aangepast.

 

Genox stelt de installatie volledig op maat samen, volgens de wens van de klant. Alle apparatuur wordt in-huis ontwikkeld en uitvoerig getest. Het succes van de Genox-recyclingsystemen is gebaseerd op de kennis en hoge kwaliteit heavy duty recycle-apparatuur, gecombineerd met eersteklas projectengineering.

 

Scheidingssystemen

Traditionele shear-shredders, heavy duty raspen, maalmolens, brekers (densifiers), eddy current-scheiders en verschillende andere soorten scheidingssystemen worden gebouwd volgens geavanceerde, efficiënte ontwerpen die zorgen voor een lager energieverbruik, minder onderhoud en zo laag mogelijke operationele kosten.

 

Alle apparatuur en installaties worden voor het verlaten van de fabriek onder belasting getest. Waar mogelijk met hetzelfde materiaal als de eindgebruiker wil verwerken. Dit is natuurlijk vooral van belang bij niet-standaard machines en installaties. Zo weet de klant dat de Genox-machines voldoen aan de verwachtingen.

 

Productie

De productie- en engineeringfaciliteit van Genox bevindt zich in Guangzhou, Zuid-China. Er is de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd in de aankoop van nauwkeurige, hoge capaciteit verspaning- en fabricage-apparatuur, zoals plasma-snijmachines voor dikke plaat, CNC-portaal 5-assige freesmachines en CNC-boormachines.

 

Dankzij deze moderne apparatuur is Genox in staat nauwkeurige componenten te produceren die betrouwbare prestaties en een lange levensduur garanderen. De strenge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat de hoogwaardige productienormen worden gehandhaafd.

 

Genox heeft alle knowhow in huis om u te helpen uw recyclingdoelstellingen te behalen.

ang.