Borche

Borche machinery Co, Ltd (Borche) werd opgericht in begin 2003 in Guangzhou (China). Borche heeft twee productie-en onderzoekscentra, in Guangzhou en in Hangzhou. De totale fabrieks oppervlakte van 180.000 vierkante meter is volledig uitgerust met moderne productie-faciliteiten, waaronder state of the art bewerkingscentra. De productie van Borche bedraagt momenteel 10.000 spuitgietmachines per jaar. Met een hoge technische bekwaamheid, geavanceerde management systeem en uitgebreide klantenservice, biedt Borche een zeer professionele benadering.

 

Het Research en Development Center bestaat uit het Borche Technology Center en de Borch-Zhejiang University Institute of Machinery. Meer dan 90 ervaren design experts en ontwerpers zijn verantwoordelijk voor onderzoek, ontwikkeling en verbetering van nieuwe producten en klant specifieke wensen.

 

Borch voorziet in een eigen unieke ontwerp filosofie in het productontwerp. Elk jaar gaan vanuit het R & D Center technici op regelmatige basis naar het buitenland voor opleiding, technische uitwisseling en samenwerking met Westerse en Japanse experts. Hierbij vind gezamenlijk onderzoek plaats en werkt men aan de ontwikkeling van aanverwante producten zodat de producten van Borche altijd gelijke tred houden met de ontwikkelingen op hoogwaardig technisch niveau. Borche heeft zich op de klant gericht met de ontwikkeling van meer dan 300 producten binnen de spuitgiettechnologie, waarvan momenteel honderd zijn gepatenteerd. Borche heeft met baanbrekend en innovatief ontwerp en gemotiveerde en toegewijde mensen een respectabele status opgebouwd als vernieuwer en producent van spuitgietmachines van hoge kwaliteit.

 

Borche beschikt over een uitgebreid netwerk van agenten met vertegenwoordigingen over de gehele wereld. In Europa wordt Borche vertegenwoordigt in Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland, Turkije, Slovenië, Polen, Duitsland en nu dus ook in de Benelux. Het management is zich zeer bewust van het effect van productie op het milieu. Met diverse initiatieven laat Borche zien hiermee vooruit te lopen. Borche bereid zich momenteel voor op een beursgang.