Nieuwe Borche spuitgietmachine voor Joye Plastics

Joye Plastics in Roeselare heeft er een nieuwe machine bij. We hebben er een 80 tons Borche machine uit de nieuwe BT-serie geplaatst. Een machine met een zeer volledige uitrusting waarmee Joye helemaal klaar is voor de toekomst.

Joye levert kunststof delen voor de papierindustrie. De Borche machine werd in Roeselare afgeleverd en nog geen 24 uur later was hij operationeel.

 

“We zijn vooral te spreken over de snelle en probleemloze installatie van de machine door de servicetechnicus van OBINION. Hierdoor hebben we vrijwel meteen na de installatie kunnen produceren. Het all-in concept van OBINION biedt beslist een meerwaarde”.
Louis Joye – Directeur Joye Plastics

 

  

 

Alle Borche spuitgietmachines zijn standaard voorzien van Keba besturing, kerntrek-inrichtingen, luchtventielen, een microfiltersysteem, een Euromap robotprotocol en Europese elektrische componenten. De machine kan uitgevoerd worden met verschillende aggregaten en schroeven. Daarnaast zijn er speciale schroefgeometrieën leverbaar voor specifieke kunststoffen.

OBINION zorgt voor het transport, de plaatsing, het aansluiten, het testen en de instructie van de machine. Een all-in concept dat uniek is in de branche.

 

“Met ons all-in concept willen we continuïteit garanderen zodat het productieproces niet wordt onderbroken.
We leveren de machines vrijwel direct na plaatsing werkend op”
.
Arnold Vermeijden – Directeur OBINION

 

Borche is een van de grootste machineleveranciers in China en levert spuitgietmachines met sluitkrachten van 60 tot 6000 ton. Het programma omvat hydraulische machines met twee of drie platen, high-speed en vol-elektrische machines.

 

Lees hier meer over Borche machines of neem contact op met OBINION, 085 7842833