Nieuw van HeatLock hotrunner systemen: mini-systemen en fast-half platen

HeatLock introduceert een serie mini aanspuitbussen binnen het Perfection programma.
Deze glijdende- of ingeschroefde aanspuitbussen in de A2 en A3 series hotrunnersystemen maken nu bijzonder kleine hartafstanden mogelijk van slechts 16 mm. De aanspuitopeningen zijn verkrijgbaar in verschillende staalsoorten en geometrieën en kunnen worden gecombineerd met diverse koppen en aanspuitbussen voor maximale toepasbaarheid.

Dankzij de zeer gelijkmatige temperatuurverdeling over de totale lengte zijn deze aanspuitbussen geschikt voor het verwerken van alle technische thermoplasten. Het verwarmingselement is ontwikkeld samen met een van ’s werelds toonaangevende verwarmingsleverancier om maximale warmteafgifte te bereiken voor alle soorten materialen.

 

Onder de naam Fast-Half biedt OBINION nu volledig voorbedrade, geteste en gemonteerde hot runner-systemen die leverbaar zijn binnen de zeer korte levertijd van slechts twee weken. Deze systemen zijn bovendien bijzonder eenvoudig te installeren en te de-installeren. Het systeem wordt exact geleverd volgens de benodigde inbouwmaten waardoor het uiterst snel is te installeren. Aansluitfouten zijn verleden tijd doordat het systeem is voorbedraad. Keramisch geïsoleerde contactoppervlakken tussen het hotrunnersysteem en de matrijs minimaliseren warmteverlies. Als gevolg hiervan is het Fast-Half-systeem ook ideaal voor het verwerken van kunststoffen met hoge smelt- en lage matrijstemperaturen.

HeatLock levert hot runner-oplossingen met aandacht voor eenvoud met behoud van maximale prestaties. Wij noemen dit: modulaire perfectie. HEATLOCK Hot Runners staan bekend om hun keramische isolatie, die alle contactvlakken thermisch isoleert van de matrijs. Met de gepatenteerde CE-fixeertechnologie kunnen we keramiek nog makkelijker toepassen voor een homogeen temperatuurbeeld en een grotere duurzaamheid.

 

Meer weten over het zeer veelzijdige en uiterst aantrekkelijk geprijsde hotrunner programma van Heatlock? Kijk op de Heatlock pagina.