Met de Kunststoffenbeurs nog vers in gedachte begint woensdag 16 oktober de grootste vakbeurs op het gebied van kunststoffen: de K beurs.

Innovatieve materialen en technologie vormen de kern van alle presentaties op de K-beurs in Düsseldorf, de internationale vakbeurs voor de kunststof- en rubberindustrie. K 2019, die plaatsvindt van 16 tot en met 23 oktober 2019, zal ook draaien rond de belangrijkste kwesties van circulaire economie, behoud van grondstoffen en thema’s als Industrie 4.0, die zullen worden behandeld op beursstands en het bijbehorende programma.

Een speciale show, traditioneel georganiseerd naast K 2019 onder de bekende titel “Plastics shape the Future”, zal illustreren hoe kunststoffen een duurzame impact op onze toekomst kunnen hebben, welke ontwikkelingen zich tot op heden hebben voorgedaan en welke visies het potentieel hebben om morgen realiteit te worden. De K biedt in zeven dagen deskundige discussies, interessante toespraken en onderhoudende presentaties. Tijdens de K is er zeker ook aandacht voor economische en ecologische aspecten en zullen voor problematische kwesties oplossingen worden besproken in diverse discussies.

We nodigen u van harte uit te participeren in de K en zien u graag op de stands van onze leveranciers:

Borche spuitgietmachines         – 13 / C 47
Shini randapparatuur                – 11 / B57
Jwell extrusie – blowmolding  – 16 / D41 en 8b / C34
PolyStar recycling                       – 12 / B06
GeNox recycling                          – 11 / E77
Arico temperatuurregeling       – 10 / B35
Virginio transportbanden         – 11 / F57
GP di Piazzon silo’s                    – 11 / F66