Introductie: Shini Europe

Het Shini European Warehouse and Logistics Center – kortweg Shini Europe – bevindt zich in Częstochowa, Polen zo’n 200 km ten zuidwesten van Warschau. Dit is Shini’s Europees distributiecentrum van waaruit alle Europese Shini vertegenwoordigingen worden bevoorraad.
Een team van ervaren medewerkers verzorgen hier dagelijks alle in-en uitgaande bestellingen. Alle producten worden zowel bij ontvangst en verzending getest en gecontroleerd. Ook worden hier systemen samengesteld zoals complete materiaaltransport systemen. Daarnaast doet Shini Europe regelmatig testen zoals die met Shini maalmolens om de geschiktheid voor bepaalde kunststof producten te bepalen.

 

 
Shini Europe is opgericht in 2008 om het service niveau naar de klanten sterk te kunnen verhogen door de levertijden van de meeste Shini producten en reservedelen aanzienlijk te verkorten en voor het geven van technische ondersteuning. Het Europees distributiecentrum beschikt gemiddeld over 3.000 Shini producten en meer dan 16.000 reserve delen opgeslagen op een gezamenlijk oppervlak van meer dan 10.000 vierkante meter. Soortgelijke distributie centra bevinden zich Azië, America, India en het Midden-Oosten. Regelmatig worden er nieuwe producten en diensten aan het programma toegevoegd zoals producttrainingen.

 

Shini Europe heeft inmiddels bewezen een zeer positieve en door de klant gewaardeerde bijdrage te leveren aan het aanbod en dienstenpakket van de Europese Shini distributeurs.