Heavy Duty: GeNox BEHEMOTH enkel-as shredders

BEHEMOTH zijn uiterst solide uitgevoerde enkel-as shredders en worden gebruikt voor het verwerken van een breed scala van materialen. Deze shredders zijn ideaal voor verwerking van bijzonder harde en volumineuze producten. De grote maalkamer en trechter capaciteit, gecombineerd met de PLC- gestuurde horizontale aandruk systeem zorgt voor een optimale toevoer van materiaal naar de rotor. De capaciteit wordt continue bepaalt door de maximale motorbelasting.

 

Hierdoor wordt de meest optimale prestatie bereikt. Enkele kenmerken zijn de extra geharde V-cutting rotor met verwisselbare versprongen messen, overbemeten overbrenging met vloeistofkoppeling, dual-speed hydrauliek en optioneel hydraulisch ondersteund toegangssysteem. De BEHEMOTH-serie kent 8 verschillende modellen met een rotorlengte van 1.500 tot 3.000 mm. De capaciteit varieert tussen 1.500 en 12.000 kg per uur afhankelijk van het model, type materiaal en toepassing.

 

BEHEMOTH is niet kieskeurig. Een greep uit de verwerkbare materialen: kunststof spuitgietdelen, lumps, profielen, film, houtafval, pallets, groenafval, papier, karton, vertrouwelijke documenten, afvalproductie, verpakkingsmaterialen, koperen kabels, telecom-en industriële kabels, aluminium blikjes , metaalkrullen, kabels etc. etc.

 

Kijk hier hoe een BEHEMOTH afrekent met een PE buis

 

Specificaties en de brochure van de GeNox BEHEMOTH vindt u hier.