Film maalmolen voor Vreeberg

Wat doe je als je polyurethaan film en een elastomeer wil vermalen maar ook de mogelijkheid wil hebben om grotere kunststof delen te verwerken? Dan laat je een Shini SGF maalmolen plaatsen door OBINION. Vreeberg kunststoffen in Nijkerk ging u voor en niet zonder reden. Na een test met deze materialen bij Shini Europe werd snel duidelijk welke mes-opstelling en zeefgrootte geschikt zijn voor deze materialen. De Shini SGF-serie maalmolens zijn uitgevoerd met een rollen invoer. Deze invoer is aan de achterzijde van de trechter geplaatst waardoor de trechter geheel beschikbaar is voor kunststof delen met afwijkende vorm.

 

De geforceerde rol invoer kan traploos worden geregeld waardoor deze optimaal is in te stellen voor het te verwerken materiaal. We krijgen zo uitstekend maalgoed wat zonder problemen is her te verwerken. In combinatie met de krachtige motor en de uitstekende geluidsisolatie is dit een perfecte molen voor onze toepassing.
Kees van der Donk – Directeur Vreeberg b.v.

 

    

 

Zoals bij alle Shini centrale maalmolens is de SGF-serie voorzien van een blower met cycloon die het materiaal uit de maalkamer zuigt. Het materiaal belandt direct in een opvangbak, waardoor de molen nooit vastloopt als gevolg van een overvolle opvangbak. U kunt de maalkamer aansluiten op een koelcircuit om oververhitting te voorkomen. Wij bieden de SGF-serie aan in 4 uitvoeringen variërend in breedte en motorvermogen.

 

Alles over de SGF serie film maalmolens vindt u hier.