De OBINION website is compleet vernieuwd!

Uitgebreide informatie over de producten heeft centraal gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe OBINION website. Hierdoor staan niet alleen nu al bijna alle producten online maar zijn ook de beschrijvingen en specificaties van elk product meteen te raadplegen en in enkele gevallen ook de voorraad en de prijzen waardoor deze producten direct via de site kunnen worden besteld. We werken er aan om dit voor het randapparatuur programma zo snel mogelijk volledig door te voeren.

 

De site is volledig responsive waardoor deze ook uitstekend op een mobiel is te bekijken. Alle product brochures zijn razendsnel in pdf formaat te downloaden. Gemak dient de mens! Naast de Borche spuitgietmachines en Jwell extruders vindt u informatie over o.a. het uitgebreide Shini randapparatuur programma, het EAS snel-wissel programma, HeatLock hotrunner systemen en GeNox recycling apparatuur.

 

In de komende weken wordt de site verder aangevuld met de silo’s, temperatuurregeling, blaasgietmachines, onze verticale spuitgietmachines en natuurlijk met nieuws, tips, trucks en acties.