Aktie: Shini SG-30 serie maalmolens

Deze maand extra aandacht en een forse korting voor de Shini SG-30 serie centrale maalmolens.
De SG-30 serie is geluid geïsoleerd en voorzien van een blower motor met cycloon. Hierdoor wordt het materiaal continue uit de opvangbak gezogen direct naar de opvangbak. De toevoertrechter is voorzien van een oplegplaat die onder een hoek is in te stellen. Om de trechter gemakkelijk te kiepen en zo toegang te verschaffen tot de maalkamer is deze ondersteunt met luchtcilinders. De SG-30 serie is leverbaar in 2 uitvoeringen: met een maalkamer van 300 x 480 mm en 11 kW motor en met een maalkamer van 300 x 600 mm en 15 kW motor.

Beide modellen worden geleverd met schoep-opstelling van de messen (paddle blade) welke onder een hoek van 120 zijn opgesteld. De ruimte tussen de messen zorgt er voor dat grotere producten met afgeronde hoeken gemakkelijk kunnen worden verwerkt.
Standaard wordt een 8 mm zeef meegeleverd maar ook andere zeefmaten zijn leverbaar. Voor het eenvoudig stellen van de messen wordt een messtelkaliber meegeleverd.

 

De machines worden bedient met een start- en stopknop maar ook de noodstop, een alarmlamp en uiteraard de hoofdschakelaar ontbreekt niet. De capaciteit bedraagt 185 respectievelijk 220 kg per uur met de 8 mm zeef. Voor verwerking van glasgevuld PA heeft Shini de speciale F serie ontwikkeld met extra geharde messen en maalkamer.

 

Met enkele opties zijn deze molens verder aan te passen zoals bijvoorbeeld een niveau schakelaar in de opvangbak, een speciale buis toevoer voor het verwerken van buizen, een toevoerband of een ontstof systeem.

Informatie, prijzen en levertijden zijn te vinden op de Shini SG-30 pagina.