Actie: Shini SG-20 serie maalmolens nu met 10% korting!

De meest verkochte maalmolen in september nog aantrekkelijker geprijsd!
Er is nu al een SG-20 maalmolen vanaf 3.149 Euro!

De Shini SG-20 serie maalmolens is leverbaar in 12 verschillende uitvoeringen met 3 motorvermogens, 2 breedte-maten en 2 verschillende mesopstellingen. De F modellen zijn speciaal geschikt voor zeer abrasieve materialen zoals glas gevuld nylon. Hierdoor zijn deze maalmolens geschikt voor de meeste materialen en daardoor breed inzetbaar.

Standaard is de SG-20 serie uitgevoerd met een 6 mm zeef. Daarnaast zijn 6 andere standaard zeefmaten leverbaar. De maalkamer is binnen de kortst mogelijke tijd te reinigen doordat deze zowel van boven- als aan de onderzijde toegankelijk is. Het stellen van de messen wordt een fluitje van een cent door het meegeleverde stelcaliber voor de messen met schoepopstelling. Shini SG-20 kan worden voorzien van extra mogelijkheden zoals een rechte schacht voor het verwerken van buizen, etage zeven voor het verwerken van aanspuitingen, een schroefvijzel voor materiaal transport, een extra grote opvangbak met aanzuigbuis en een ontstof systeem.

Voor wie het lastig vindt om uit al deze mogelijkheden de juiste molen te kiezen neemt even contact op met OBINION. We hebben ook een SG-20 voor uw toepassing. Deze aanbieding geldt voor de hele maand september!

Voor meer informatie, voorraad en de aanbieding kijkt u op de SG-20 pagina.