Aanzienlijk meer Shini producten direct leverbaar

Shini Europe heeft onlangs het aantal Shini producten in het centraal magazijn van waaruit de distributie van Shini producten voor geheel Europe plaatsvindt aanzienlijk vergroot. Het magazijn, wat zich in de stad Częstochowa in Polen bevindt, heeft een oppervlak van 10.000 m2 en zal over enige tijd worden vergroot. Het magazijn bevat naast de voorraadhallen ook een workshop waar producten kunnen worden getest zoals bijvoorbeeld voor maalmolen toepassingen en materiaal transport oplossingen.


Ook heeft het gebouw een expeditie van waaruit producten gereed worden gemaakt voor verzending. Alle Shini producten worden voor verzending getest. Op dit moment zijn meer dan 3.300 Shini producten op voorraad. Tevens houdt men een voorraad aan van ca. 16.000 reserve onderdelen. Het aanbod van producten dat op korte termijn leverbaar is, is hiermee opnieuw verder vergroot. De levertijd bedraagt ca. 4 werkdagen maar kan nog verder worden verkort indien nodig. Wekelijks wordt de voorraad producten aangevuld met containerzendingen.
Shini Plastics Technologies Inc. is de grootste leverancier van randapparatuur voor de kunststof industrie ter wereld met 7 productie locaties op 3 continenten. Het aanbod bestaat op andere uit droging, koeling, materiaal transport, robots, doseer systemen en recycle apparatuur.