Nieuwe SG-20 serie maalmolens

De nieuwe SHINI SG-20: een echte alleskunner!

Met twee verschillende breedtes, twee verschillende mes-opstellingen en drie verschillende motorvermogens zijn de SHINI SG-20-maalmolens in te zetten voor specifieke toepassingen of juist voor een zo breed mogelijke verwerking.

De schoepopstelling van de messen is ideaal voor dikke profielen, plaatmateriaal en afgeronde delen. Tegelijkertijd zijn de versprongen messen zeer geschikt voor aanspuitingen van taaie materialen. De zware poelie garandeert een gelijkmatige loop, ook bij de verwerking van dikwandige producten.

De Siemens- of SEW-motoren zijn zeer energiezuinig en onderhoudsvrij. Er is ook een direct aangedreven variant beschikbaar.

De goede toegankelijkheid van zowel de boven- als onderzijde van de maalkamer maakt dat de messen eenvoudig gesteld kunnen worden. En ook het reinigen van de maalmolen is heel eenvoudig.

De geïsoleerde schacht zorgt voor een beschaafd geluidsniveau en desgewenst is de SG-20 uit te breiden met een blower met stofscheiding. Met een kleine voetafdruk is de SG-20 serie is met recht een geweldige alleskunner!

Zie SG-20