GP di Piazzon

Voor kunststofopslag- en transportsystemen werkt OBINION samen met GP di Piazzon. Sinds 1970 produceert GP di Piazzon een uitgebreid programma voor zowel buiten- als binnengebruik. Silo’s, opslagbakken, schroefvijzels en vacuümsystemen maken onderdeel uit van dit productprogramma.

 

Het bedrijf is gespecialiseerd in de vervaardiging van producten voor diverse sectoren zoals de farmaceutische industrie, voedselindustrie, kunststofverwerkende industrie, productie-industrie, etc.

GP di Piazzon is gestaag gegroeid in zowel de Italiaanse en Europese markt en toont zich een betrouwbare en solide partner.

 

Producten

Voor de opslag-, meng- en kabelsystemen wordt gebruik gemaakt van geavanceerde en hoogstaande machines en technologie. De twee productielocaties van GP di Piazzon zijn uitgerust met moderne apparatuur, zoals draaibanken, freesmachines, scharen, persen, MIG-lassers, boren en paneelbouwmachines.

 

Het bedrijf beschikt over een twintig meter hoge toren voor de verticale montage van silo’s en mengers. Deze kunnen worden uitgevoerd in verschillende materialen zoals koolstofstaal, roestvrijstaal en aluminium. Ook grote units kunnen ze verticaal MIG/MAG en TIG-lassen. Zo wordt de functionaliteit en de afwerking volgens de wensen van de klant verzorgd.

 

Diensten  

GP di Piazzon zorgt voor klantspecifiek advies en ontwerp van de apparatuur. Installatie, reparatie en onderhoud gebeurt in eigen beheer door ervaren technici. GP di Piazzon Srl heeft een wereldwijde aftersalesservice en borgt een lange en kwalitatief hoogstaande levensduur van haar apparatuur.

 

Een andere garantie daarvoor is de certificering van alle producten volgens EN ISO 1090-1 naast de verplichte CE-markering. Hiermee is aangetoond dat CP di Piazzon voldoet aan haar wettelijke verplichtingen, werkt met hooggekwalificeerd personeel en snel inspringt op innovaties.

 

Energie-efficiëntie

Met het oog op duurzame bedrijfsvoering heeft GP di Piazzon zich gecommitteerd omenergiebesparende oplossingen te ontwerpen en implementeren. Er is veel aandacht voor productieoptimalisatie en het terugbrengen van afvalstromen in de eigen productiefaciliteiten.

 

Daarnaast adviseert het bedrijf haar klanten over energie-efficiëntie voor nieuwe installaties maar ook over energiebesparingen bij bestaande installaties.