• Heatlock

  Heatlock, is een internationale producent van hotrunner systemen met hoofdkantoor in Hong Kong, China. De onderneming is eigendom van de Zweedse oprichter. Heatlock produceert al meer dan 30 jaar hotrunner systemen en heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs in Azië, Amerika en Europa ontwikkeld. In Europa heeft HeatLock een technologie- en support centrum even buiten Frankfurt.

   

  Onze belangrijkste locatie, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd, is sinds jaren in Guangdong China. Van hieruit kan HeatLock uitstekende service aanbieden zowel op het gebied van producten, support-service, snelle levertijden en uitstekende kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen, aangezien alles in China wordt gemaakt onder ons strikte internationaal management en kwaliteitscontrole.

   

  Global Call Service

  De gereedschapmaker is moet garanderen dat de matrijs naar behoeven werkt. Het Global Call principe van Heatlock werkt als uw uitgebreide technologie concept dat de gereedschapmaker ondersteunt, waar ook ter wereld. We zorgen dat de dimensies juist zijn en helpen bij de installatie en de proefspuitingen. Daarom geeft HeatLock op haar producten een wereldwijde garantie volgens zijn algemene voorwaarden. Heatlock partners zijn toegewijd om elke Global Call klant te helpen alsof het bedrijf een eigen, oorspronkelijke klant is. HeatLock partners geven deze service zolang de matrijs operationeel is.

   

  Ons huidige assortiment omvat een uitgebreid programma van enkelvoudige aanspuitbussen tot naaldafsluiters en open aanspuitbussen, verdeler systemen tot complete voorbedrade hot half systemen in combinatie met onze eigen temperatuur regelaars.

   

  Wij verzorgen zeer gedetailleerde mold-flow simaulties, afhankelijk van de eisen van uw product. Onze partners zijn Moldex of Sigmasoft.

 • Shini

  OBINION kiest haar partners met zorg. SHINI is een van die partners. SHINI Plastics Technologies Inc. startte in 1969 in Taiwan met de vervaardiging van verwarmingselementen.

  Tijdens de snelle ontwikkeling van de kunststofindustrie begon SHINI met de productie van randapparatuur voor de kunststofindustrie, zoals hopperladers, drogers, tempereerapparatuur, maalmolens, koelapparatuur, inkleurapparatuur en ontvochtigers. Deze producten worden nu in meer dan vijftig landen over de hele wereld verkocht.

   

  Oplossingen

  Het productprogramma is de afgelopen jaren verder uitgebreid met robotsystemen, hotrunnersystemen, shredders, complete materiaaltransportsystemen en oplossingen gericht op specifieke industrieën zoals de medische- en optische industrie. 

  Als OEM-leverancier levert SHINI tevens direct aan andere producenten in diverse landen. Door deze samenwerking heeft het bedrijf een enorme kennis opgebouwd van geavanceerde technologieën en kwaliteitsbeheersing. Daarnaast is er een strategische samenwerking met diverse fabrikanten, waaronder met Syncro voor extrusie-blowmoldingtoepassingen.

   

  Productie

  In 1992 richtte SHINI een fabriek op in DongGuan, China. Hier wordt het productieproces volgens dezelfde strikte kwaliteitseisen uitgevoerd en gecontroleerd als bij de hoofdvestiging in Taiwan. Zowel de vervaardiging van elektrische pijp- en bandverwarmers als de aluminium gietprocessen, machinale verwerking en de assemblage, worden bijna allemaal door SHINI zelf uitgevoerd.

   

  De interne kwaliteitscontrole kan zo elk detail beheersen. In het jaar 2000 behaalde SHINI de ISO-9001 certificering en alle SHINI-producten worden volgens de CE-richtlijn geproduceerd.

   

  Uitbreiding

  In 2002 opende SHINI haar fabriek in Oost China (Ningbo) met een oppervlak van 23.300m2. Hierdoor is men nog sneller in staat in aan de groeiende behoefte van randapparatuur te voorzien. In 2003 is de fabriek in Zuid-China verplaatst en vergroot tot een oppervlak van 43.000 m2, net als de fabriek in Taiwan, die nu een totaaloppervlakte van 8000 m2 heeft.

  In 2007 opende men een nieuwe productielocatie in Pinghu (China), in 2009 in India en in 2011 in Chongqing (China). In 2011 werd bovendien een logistiek centrum in Amerika geopend en in 2013 een kantoor in Duitsland. Het bedrijf kent de laatste jaren een jaarlijkse groei van 30 %.

   

 • Borche

  Borche machinery Co, Ltd (Borche) werd opgericht in begin 2003 in Guangzhou (China). Borche heeft twee productie-en onderzoekscentra, in Guangzhou en in Hangzhou. De totale fabrieks oppervlakte van 180.000 vierkante meter is volledig uitgerust met moderne productie-faciliteiten, waaronder state of the art bewerkingscentra. De productie van Borche bedraagt momenteel 10.000 spuitgietmachines per jaar. Met een hoge technische bekwaamheid, geavanceerde management systeem en uitgebreide klantenservice, biedt Borche een zeer professionele benadering.

   

  Het Research en Development Center bestaat uit het Borche Technology Center en de Borch-Zhejiang University Institute of Machinery. Meer dan 90 ervaren design experts en ontwerpers zijn verantwoordelijk voor onderzoek, ontwikkeling en verbetering van nieuwe producten en klant specifieke wensen.

   

  Borch voorziet in een eigen unieke ontwerp filosofie in het productontwerp. Elk jaar gaan vanuit het R & D Center technici op regelmatige basis naar het buitenland voor opleiding, technische uitwisseling en samenwerking met Westerse en Japanse experts. Hierbij vind gezamenlijk onderzoek plaats en werkt men aan de ontwikkeling van aanverwante producten zodat de producten van Borche altijd gelijke tred houden met de ontwikkelingen op hoogwaardig technisch niveau. Borche heeft zich op de klant gericht met de ontwikkeling van meer dan 300 producten binnen de spuitgiettechnologie, waarvan momenteel honderd zijn gepatenteerd. Borche heeft met baanbrekend en innovatief ontwerp en gemotiveerde en toegewijde mensen een respectabele status opgebouwd als vernieuwer en producent van spuitgietmachines van hoge kwaliteit.

   

  Borche beschikt over een uitgebreid netwerk van agenten met vertegenwoordigingen over de gehele wereld. In Europa wordt Borche vertegenwoordigt in Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland, Turkije, Slovenië, Polen, Duitsland en nu dus ook in de Benelux. Het management is zich zeer bewust van het effect van productie op het milieu. Met diverse initiatieven laat Borche zien hiermee vooruit te lopen. Borche bereid zich momenteel voor op een beursgang.

 • Genox

  Een andere fabrikant in het programma van OBINION is Genox. Genox is een samentrekking van Generating Oxygen, met als duiding: zorgen voor een beter milieu. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid assortiment recycle-apparatuur voor kunststof, rubber, metaal en elektronisch afval.

  Door middel van uitgebreide tests, feedback van klanten en distributeurs en nauwe samenwerking met Europese technische partners wordt voortdurend gewerkt aan verbetering van de systemen om optimaal te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. Genox-apparatuur biedt efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen.

   

  Installaties

  Recyclinginstallaties die kunststoffen vermalen, wassen en drogen, zijn het belangrijkste onderdeel van het Genox-assortiment. Enkel-as-shredders, dubbel-as-shredders, maalmolens, wasinstallaties, ontwateringcentrifuges en andere componenten kunnen naar wens worden gekozen en aangepast.

   

  Genox stelt de installatie volledig op maat samen, volgens de wens van de klant. Alle apparatuur wordt in-huis ontwikkeld en uitvoerig getest. Het succes van de Genox-recyclingsystemen is gebaseerd op de kennis en hoge kwaliteit heavy duty recycle-apparatuur, gecombineerd met eersteklas projectengineering.

   

  Scheidingssystemen

  Traditionele shear-shredders, heavy duty raspen, maalmolens, brekers (densifiers), eddy current-scheiders en verschillende andere soorten scheidingssystemen worden gebouwd volgens geavanceerde, efficiënte ontwerpen die zorgen voor een lager energieverbruik, minder onderhoud en zo laag mogelijke operationele kosten.

   

  Alle apparatuur en installaties worden voor het verlaten van de fabriek onder belasting getest. Waar mogelijk met hetzelfde materiaal als de eindgebruiker wil verwerken. Dit is natuurlijk vooral van belang bij niet-standaard machines en installaties. Zo weet de klant dat de Genox-machines voldoen aan de verwachtingen. 

   

  Productie

  De productie- en engineeringfaciliteit van Genox bevindt zich in Guangzhou, Zuid-China. Er is de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd in de aankoop van nauwkeurige, hoge capaciteit verspaning- en fabricage-apparatuur, zoals plasma-snijmachines voor dikke plaat, CNC-portaal 5-assige freesmachines en CNC-boormachines.

   

  Dankzij deze moderne apparatuur is Genox in staat nauwkeurige componenten te produceren die betrouwbare prestaties en een lange levensduur garanderen. De strenge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat de hoogwaardige productienormen worden gehandhaafd.

   

  Genox heeft alle knowhow in huis om u te helpen uw recyclingdoelstellingen te behalen.

  ang.